28/11/14

Insalata russa alternativa con zucca, cavolfiore, piselli e maionese vegana - Alternatively Russian salad with pumpkin, cauliflower, peas and vegan mayonnaise

ENGLISH VERSION'S FORWARD

Mi piace molto l’insalata russa ma volevo sperimentarne una nuova variante. Ho deciso di creare un’insalata russa “di stagione” con alcune verdure tipiche dell’autunno che però ricordassero l’originale.
Il risultato è davvero gustoso e un ottimo contorno o antipasto alternativo.
Questa insalata russa alternativa inoltre è light e vegana!


Ingredienti
150 grammi di zucca
150 gr di cavolfiore
150 gr di piselli
Necessario per la maionese vegana – qui la ricetta per la maionese vegana

Procedimento
Far bollire la zucca e il cavolfiore. Mentre cuociono preparate la maionese vegana, non sapete come fare la maionese vegan? potete trovare la mia ricetta di maionese vegana qui.
Una volta cotte le verdure lasciatele raffreddare e tagliatele a quadratini. Aggiungete i piselli e la maionese.
Davvero una ricetta alternativa e facile da preparare
Buon appetito!

I love Russian salad but I wanted to experiment with a new variation. I decided to make Russian salad "in season" with some typical autumn vegetables but remembering the original.
The result is really tasty and a great side dish or alternative appetizer .
This alternative  Russian salad is also light and vegan!
Ingredients
150 grams of pumpkin
150 g of cauliflower
150 grams of peas
Necessary for the vegan mayonnaise – Here the recipe of vegan mayonnaise

Process
Boil the pumpkin and cauliflower. While baking, prepare the vegan mayonnaise , you can find my recipe for vegan mayonnaise here.
Once  vegetables are cooked allow to cool and cut into squares. Add the peas and mayonnaise.
Truly an easy and alternative recipe to prepare
Enjoy!






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