Ecco la ricetta!
Ingredienti (a persona)
Un hamburger
Tre fette di pancetta
Tre fette di mozzarella
Due fette di pomodori
Maionese (a piacere)
Burger Buns
Procedimento
In una bistecchiera cuocere l’hamburger insieme alle fette di pancetta per insaporire l’hamburger. Nella stessa bistecchiera mettere il pane a grigliare per qualche minuto in modo da renderlo croccante.
Una volto pronto il pane mettere la maionese a piacere, l’hamburger, la pancetta, la mozzarella e il pomodoro. Friggere le patatine e metterle come contorno.
Last week I decided to do a theme night: American dinner! The main part of the evening was the hamburger with french fries! We decided to give an "Italian" touch to the hamburger and added fresh tomato and mozzarella!
Here is the recipe!
Ingredients (per person)
One hamburger
Three slices of bacon
Three slices of mozzarella
Two slices of tomatoes
Mayonnaise (to taste)
Burger Buns
Proceedings
In a grill pan cook the burger with slices of bacon to flavor the burgers. In the same grill put bread on grill for a few minutes to make it crispy.
Once ready add mayonnaise to the bread, the hamburger, bacon, mozzarella and tomato. Fry the chips and put them as a side dish.
Nessun commento:
Posta un commento